AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü kılıç görmek

Kahve falında süslü kılıç görmek

Kahve falında süslü kılıç görmek sermaye kaybedeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, neşesini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında süslü kılıç gördüyseniz:

  • Belli bir işlemi ya da muameleyi yapılandırmayı sağlayacak bir görüşünüz varsa açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında süslü kılıç görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü bahçe görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı alamet etmektedir.

Kahve falında süslü seccade görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında süslü oda görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü bardak görmek alacaklarını tahsil edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine inanılır.

Kahve falında süslü kadın görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü birini görmek çok sevineceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında süslü makas görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir