AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç çiçeğini görmek

Kahve falında kılıç çiçeğini görmek

Kahve falında kılıç çiçeğini görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeğini gördüyseniz:

  • Ne başarmak istediğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında kılıç çiçeği görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda kılıç çiçeği görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çalışıyorsa terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç çiçeği sulamak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına inanılır.

Kahve falında kılıç çiçeği ekmek üzüleceğine ve kırılacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği almak insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kılıç çiçeğini görmek onların başarıları ile övüneceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kılıç çiçeği dikmek huzurunun yerinde olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir