AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç kolye görmek

Kahve falında kılıç kolye görmek

Kahve falında kılıç kolye görmek biraz dinleneceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, rızkın çoğalacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıç kolye gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmeli, başkalarına yatırım yapmak yerine, maddi kaynaklarınızı arttırmalısınız.

Kahve falında kılıç kolye görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında keskin kılıç görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük kılıç görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla savaş yapmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç kaldırmak yolunun hep açık olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kılıç bulmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıçla insan öldürmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında kılıçla ölmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir