AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla yaralandığını görmek

Kahve falında tabancayla yaralandığını görmek

Kahve falında tabancayla yaralandığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, rızkının azalacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla yaralandığını gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Kahve falında tabancayla yaralanmak daha iyi şartlarda yaşayacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine inanılır.

Kahve falında birinin tabancayla yaralandığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tabancayla yaralandığını görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tabanca kullanmak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza alamet eder.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak kalkınacağına, ilerleyeceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tabancayı eline almak yaşanan maddi problemlerin artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tabanca patladığını görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir