AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç gölgesi görmek

Kahve falında ağaç gölgesi görmek

Kahve falında ağaç gölgesi görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç gölgesi gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ağacın gölgesinde oturmak başarıların çoğalacağına, zorluklarını aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç gölgesi görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara gölge görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gölge görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gölgeden kaçmak duymadığı sözleri duyacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına alamet eder.

Kahve falında gölgede yürümek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah insan gölge görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir