AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla kovalanmak

Kahve falında tabancayla kovalanmak

Kahve falında tabancayla kovalanmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, onlara galip geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla kovalanmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularla ilgili girişimlerinizi daha fazla bekletemeyebilirsiniz.

Kahve falında tabancayla kovalandığını görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayla kovalanmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının elinde tabanca görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla yılan öldürmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayallerinin söneceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı tabanca görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya yorulmaktadır.

Kahve falında elinde tabanca tutmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında susturuculu tabanca görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir