AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı tabanca görmek

Kahve falında kırmızı tabanca görmek

Kahve falında kırmızı tabanca görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı tabanca gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı tabanca görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca doğrultulduğunu görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla adam vurduğunu görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde tabanca görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susturuculu tabanca görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında tabanca ve bıçak görmek hastalıklarının biteceğine, afiyete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplu tabanca görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında tabanca ateş etmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir