AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden tabanca almak

Kahve falında ölüden tabanca almak

Kahve falında ölüden tabanca almak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden tabanca almak gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında ölüden tabanca almak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinde tabanca görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayla vurulmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk tabancası görmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına yorulur.

Kahve falında tabanca çalmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla kendini vurduğunu görmek kendisini ona adayacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden tabanca aldığını görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir