AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize anahtar atmak

Kahve falında denize anahtar atmak

Kahve falında denize anahtar atmak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, maddi açıdan zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize anahtar atmak gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Kahve falında anahtarı denize atmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize anahtar atmak sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, kasasının daha çok para dolacağına işarettir.

Kahve falında anahtarı atmak daha fazla başarı kazanılacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarları atmak onu isyan noktasına getireceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında anahtar atmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında anahtarı suya atmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine anahtar atmak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarı yere atmak doğru iş ortaklığı yapacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir