AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca ve para görmek

Kahve falında tabanca ve para görmek

Kahve falında tabanca ve para görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, birçok engelin aşılacağına delalettir.

Kahve falında tabanca ve para gördüyseniz:

  • Girişimci olmanızda fayda var.

Kahve falında tabanca ve para görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine delalettir.

Kahve falında tabanca vurulmak çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca patlaması görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında tabanca doğrultmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca tamir etmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek başarılı bir insan olacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca mermisi görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir