AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayı saklamak

Kahve falında tabancayı saklamak

Kahve falında tabancayı saklamak yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayı saklamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size sunduklarını doğru değerlendirerek daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında tabanca sakladığını görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında tabanca saklamak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayı saklamak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisten silah saklamak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeği saklamak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında yüzüğünü saklamak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında para bulup saklamak takdir görecek pek çok iş yapacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kaçak saklamak iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir