AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca gizlemek

Kahve falında tabanca gizlemek

Kahve falında tabanca gizlemek onlarla artık hep bir arada olunacağına, ondan faydalanacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, iyi kısmetleri olacağına, saygınlık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tabanca gizlemek gördüyseniz:

  • Hatta, yeni aşklar veya mevcut aşkları güçlendirme fırsatı söz konusu olabilir.

Kahve falında tabanca gizlemek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi gizlemek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü gizlemek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini gizlemek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir şey gizlemek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini gizlemek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, beden sağlığının zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında hamile olduğunu gizlemek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına işarettir.

Kahve falında birşeyler gizlemek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir