AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca tuttuğunu görmek

Kahve falında tabanca tuttuğunu görmek

Kahve falında tabanca tuttuğunu görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, atılan adımların zarar getireceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca tuttuğunu gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe konsantre olma ya da dağılma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında tabanca tuttuğunu görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca taşımak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca düşürmek fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında tabanca mermisi görmek yokluk çekmeyeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tabanca sesi görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın tabanca görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca ateşlemek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla kurşun atmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir