AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca temizlemek

Kahve falında tabanca temizlemek

Kahve falında tabanca temizlemek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında tabanca temizlemek gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında tabanca temizlemek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca kullandığını görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak gelişim içine gireceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca vermek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla birini vurduğunu görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tabanca sahibi olmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında tabancalı asker görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında tabanca aldığını görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir