AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca sahibi olmak

Kahve falında tabanca sahibi olmak

Kahve falında tabanca sahibi olmak yeni işlere atılacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, kazançlı işler yapılacağına, yeni bir ev alınacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca sahibi olmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında tabanca sahibi olmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak girdiği işleri kaybedeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalettir.

Kahve falında tabanca sesleri duymak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belinde tabanca taşımak itibarın sarsılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca gizlemek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına yorulur.

Kahve falında kuru sıkı tabanca görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, özel hayatının renkleneceğine delalettir.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paslı tabanca görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir