AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı tamir etmek

Kahve falında kapı tamir etmek

Kahve falında kapı tamir etmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı tamir etmek gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız bir kişiyle yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler huzurunuzu kaçırabilir.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı tamir etmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı tamir etmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, büyük hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı tamiri yapmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı tamir ettirmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işarettir.

Kahve falında elbise tamir ettirmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında motor tamircisi görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tamirciye gitmek fırsatların elden kaçırılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir