AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı tamir etmek

Kahve falında arabayı tamir etmek

Kahve falında arabayı tamir etmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalettir.

Kahve falında arabayı tamir etmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında arabayı tamir etmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulur.

Kahve falında araba tamir ettiğini görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı tamir ettirmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski araba tamir ettirmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba tamiri yapmak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında araba tamiri görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba tamircisi görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba tamir etmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir