AnaSayfa / Genel / Kahve falında tamir tamirci görmek

Kahve falında tamir tamirci görmek

Kahve falında tamir tamirci görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalet eder.

Kahve falında tamir tamirci gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz özel yaşamınıza iyi gelebilir.

Kahve falında ev çatısı tamir etmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında yol tamiri görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında lastik tamir etmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı tamir etmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına inanılır.

Kahve falında saat tamir etmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev tamiri yaptırmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tamir yapmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında tamirciye gitmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir