AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca sakladığını görmek

Kahve falında tabanca sakladığını görmek

Kahve falında tabanca sakladığını görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, elinize para geçeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, yardımının olacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında tabanca sakladığını gördüyseniz:

  • Canınızı sıkabilecek şeyler olabilir ya da sizi kızdıracak konuşmalar yapılabilir.

Kahve falında tabanca saklamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayı saklamak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tabanca sakladığını görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında para saklamak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ayna saklamak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anahtar saklamak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe rivayet eder.

Kahve falında anneden birşey saklamak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birşeyler saklamak çok kötü günler göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir