AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca sesleri duymak

Kahve falında tabanca sesleri duymak

Kahve falında tabanca sesleri duymak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, kimseye minnet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca sesleri duymak gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmeniz sizin için kayıp olabilir.

Kahve falında tabanca sesi duymak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında tabanca sesleri duymak farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına alamet eder.

Kahve falında tabanca sesi görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hedeflerini tutturamayacağına yorulur.

Kahve falında mezardan sesler duymak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, ilim irfan öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon sesi duymak günden güne sorunlarının artacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında idrar sesi duymak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hasret içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düdük sesi duymak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında fren sesi duymak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir