AnaSayfa / Genel / Kahve falında fren sesi duymak

Kahve falında fren sesi duymak

Kahve falında fren sesi duymak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kısmetinin açılacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, zorluklarını aşacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, acı veren kazalara alamet eder.

Kahve falında fren sesi duymak gördüyseniz:

  • Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Kahve falında fren sesi duymak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba frenine basmak sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında frenk yemişi görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında arabada frene basmak kindar olacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında frenk inciri görmek neşe içinde olacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında frenk incir görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında araba freni görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iki tarafın da çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında frene basmak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir