AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar sesi duymak

Kahve falında idrar sesi duymak

Kahve falında idrar sesi duymak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, aradaki buzların eritileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında idrar sesi duymak gördüyseniz:

  • Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında idrar sesi duymak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında idrar kokusu duymak hayatının kötüye doğru gideceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gülme sesi duymak sorunlarından arınacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında keçi sesi duymak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi sesini duymak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde ezan sesi duymak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan sesi duymak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında yakının sesini duymak keyfinin ve moralinin kaçacağına, aydınlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir