AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca sesi duymak

Kahve falında tabanca sesi duymak

Kahve falında tabanca sesi duymak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, neşe içinde olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kapanan kapıların açılacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca sesi duymak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız başarıyı beraberinde getirebilir.

Kahve falında tabanca sesi duymak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayata küsecek duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında tabanca sesleri duymak endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca sesi görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, rahatının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında öküz sesi duymak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında düğün sesleri duymak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keklik sesi duymak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronun sesini duymak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir