AnaSayfa / Genel / Kahve falında düdük sesi duymak

Kahve falında düdük sesi duymak

Kahve falında düdük sesi duymak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düdük sesi duymak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Kahve falında düdük sesi duymak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında gemi düdüğü duymak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalettir.

Kahve falında tren düdüğü duymak yarınlarına umutla bakacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düdüklü tencere patlaması görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında düdük görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düdük öttürmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, iş hayatında rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek huzurlu bir insan olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düdüklü tencere görmek uzun bir hayat yaşayacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir