AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan sesler duymak

Kahve falında mezardan sesler duymak

Kahve falında mezardan sesler duymak aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, tecrübe kazandıracağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına inanılır.

Kahve falında mezardan sesler duymak gördüyseniz:

  • Verilen tavsiyeler hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında mezarlıkta ezan sesi duymak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan sesler duymak fırsatların heba edileceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ses duymak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında mezardan sesler duymak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıktan ses duymak işini en iyi şekilde yapacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan ses duymak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın sesini duymak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayaller kurulacağına yorulur.

Kahve falında anne sesi duymak kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir