AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun sesini duymak

Kahve falında patronun sesini duymak

Kahve falında patronun sesini duymak elin bollaşacağına, insanlara olan güvenin artacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, işlerindeki karın artacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında patronun sesini duymak gördüyseniz:

  • Vizyonunuzu sezgilerinizle birleştirmeniz durumunda ise, her şey harika olabilir.

Kahve falında patronun sesini duymak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ölenin sesini duymak bereket ve zenginlik bulacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ördek sesi duymak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, hem de çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında su sesi duymak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nal sesi duymak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine delalettir.

Kahve falında bayan sesi duymak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen babanın sesini duymak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir