AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla ölmek

Kahve falında tabancayla ölmek

Kahve falında tabancayla ölmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, doğru bir karar verileceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla ölmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri güzelleştirebilir veya özel yaşamınızda ya da kendinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini tabancayla öldürmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla yılan öldürmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla birini öldürmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini tabancayla öldürmek borçların kısa sürede ödeneceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında tabancayla öldürülmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla ölmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir