AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tabanca görmek

Kahve falında siyah tabanca görmek

Kahve falında siyah tabanca görmek geçim derdi yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tabanca gördüyseniz:

  • Belli konularda genişleme sağlamanıza yardım edecek fikirlerinize destek bulabilir ya da karşınıza çıkan fikirleri destekleyebilirsiniz.

Kahve falında siyah tabanca görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca gizlemek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla birine ateş etmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Kahve falında tabanca doldurmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca doğrultmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabanca kurşunu görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş tabanca görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir