AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşeyler gizlemek

Kahve falında birşeyler gizlemek

Kahve falında birşeyler gizlemek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, tüm keyfinin kaçacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birşeyler gizlemek gördüyseniz:

  • Mevcut planlara sekte vuracak dahi olsalar, olan bitenden fayda sağlama olanağınız olabilir.

Kahve falında silah gizlemek büyük mutluluk duyulacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında tabanca gizlemek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında bir şeyi gizlemek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para gizlemek kötü olayların meydana geleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında birini gizlemek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şey gizlemek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini gizlemek alanında marka bir isim olacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında bebek gizlemek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir