AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu gizlemek

Kahve falında hamile olduğunu gizlemek

Kahve falında hamile olduğunu gizlemek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında hamile olduğunu gizlemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında hamile olduğunu gizlemek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birşeyler gizlemek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü gizlemek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini gizlemek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işarettir.

Kahve falında cinayeti gizlemek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Kahve falında kendini gizlemek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında para gizlemek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında birini gizlemek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir