AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini gizlemek

Kahve falında kendini gizlemek

Kahve falında kendini gizlemek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kendini gizlemek gördüyseniz:

  • Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz.

Kahve falında bir şey gizlemek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında birşeyler gizlemek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında silah gizlemek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işarettir.

Kahve falında kendini gizlemek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca gizlemek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir şeyi gizlemek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında cinayeti gizlemek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü gizlemek devlete hizmet etmeye, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir