AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini gizlemek

Kahve falında sevdiğini gizlemek

Kahve falında sevdiğini gizlemek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini gizlemek gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü serbest bırakın, fikirler birbirleriyle yarışabilir.

Kahve falında sevdiğini gizlemek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kişiye hep umut olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca gizlemek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi gizlemek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında cinayeti gizlemek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silah gizlemek çok başarılı olup, kazancının artacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olduğunu gizlemek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, içinin ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında birini gizlemek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey gizlemek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir