AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü gizlemek

Kahve falında yüzünü gizlemek

Kahve falında yüzünü gizlemek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü gizlemek gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerleri ziyaret ederken veya alışılmadık kişilerle diyaloglarınız esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında yüzünü gizlemek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında tabanca gizlemek elinin darlık içinde kalacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birşeyler gizlemek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir şey gizlemek başarı ve zenginlik getireceğine, imkân sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini gizlemek geri plana düşeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şeyi gizlemek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında cinayeti gizlemek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para gizlemek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir