AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey gizlemek

Kahve falında bir şey gizlemek

Kahve falında bir şey gizlemek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, iyi şeyler yaşayacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey gizlemek gördüyseniz:

  • Belli kararlarınızı, seçimlerinizi veya anlaşmalarınızı etkileyebilecek ani haberler ya da yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında bir şey gizlemek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi gizlemek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini gizlemek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, oldukça uzun bir yolculuğa delalet etmektedir.

Kahve falında cinayeti gizlemek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında hamile olduğunu gizlemek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi gizlemek sevdiği birini kırmaya, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü gizlemek özellikle para konusunda şansının açılacağına, güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında silah gizlemek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, prestij sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir