AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla öldürmek

Kahve falında tabancayla öldürmek

Kahve falında tabancayla öldürmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hayatının yoluna gireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla öldürmek gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında tabancayla yılan öldürmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalettir.

Kahve falında birini tabancayla öldürmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine alamet eder.

Kahve falında tabancayla birini öldürmek birlikte bazı işler yapılacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla öldürmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine inanılır.

Kahve falında tabancayla adam öldürmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla ölmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir