AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca doğrultmak

Kahve falında tabanca doğrultmak

Kahve falında tabanca doğrultmak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, ekmeğin kesileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tabanca doğrultmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz.

Kahve falında tabanca doğrultmak hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına delalettir.

Kahve falında kabeye doğru namaz kılmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında yukarı doğru yükselmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeye doğru yürümek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşe doğru yürümek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yanlış kıbleye doğru namaz kılmak şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığa doğru gitmek onu alkışlayacağına, bekârlığına da veda edeceğine alamet eder.

Kahve falında yukarı doğru uçmak ticaret sektörüne atılacağına, rızkının eksileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir