AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta yılan görmek

Kahve falında tabakta yılan görmek

Kahve falında tabakta yılan görmek işinin gücünün rast gideceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabakta yılan gördüyseniz:

  • Çevrenizde, sizin için olumlu ya da olumsuz laf taşıyan bir insan var.

Kahve falında tabakta yılan görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, mal ve varlık sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında tabağın içinde yılan görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında gümüş tabak görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı tabak almak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret eder.

Kahve falında tabaktan su içmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında gümüş çay tabağı görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sinirlenip tabak kırmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fincan tabağı görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, günahkâr olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir