AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabaktan su içmek

Kahve falında tabaktan su içmek

Kahve falında tabaktan su içmek yeniden can bulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabaktan su içmek gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler esnasında ilginç teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında tabaktan su içmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, gönlünce bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tabaktan süt içmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bardağından su içmek kalabalıktan uzak olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet eder.

Kahve falında tulumbadan su içmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette su içmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında hastaya su içmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmeden su içmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin elinden su içmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir