AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş tabak görmek

Kahve falında gümüş tabak görmek

Kahve falında gümüş tabak görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, malların çoğalacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş tabak gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Kahve falında gümüş tabak görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş çay tabağı görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş kalem görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş yılan görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinden gümüş kolye almak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır ve gümüş görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş temizlemek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir