AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş çay tabağı görmek

Kahve falında gümüş çay tabağı görmek

Kahve falında gümüş çay tabağı görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş çay tabağı gördüyseniz:

  • Pişmanlığın hiçbir faydası yok, önünüze bakmalısınız.

Kahve falında gümüş çay tabağı görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş tabak görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş çay kaşığı görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalettir.

Kahve falında gümüş çay tepsisi görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, muradınıza ereceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağı ve çay tabağı görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam çay tabağı görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay tabağı görmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay tabağı kırmak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir