AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinirlenip tabak kırmak

Kahve falında sinirlenip tabak kırmak

Kahve falında sinirlenip tabak kırmak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, çok başarılı olunacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulur.

Kahve falında sinirlenip tabak kırmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Kahve falında sinirlenip tabak kırmak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sinirlenip bardak kırmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinirle bardak kırmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabak çanak kırmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında tabak kırmak aile saadetinin artacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam tabak kırmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tabak bardak kırmak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir