AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabağın içinde yılan görmek

Kahve falında tabağın içinde yılan görmek

Kahve falında tabağın içinde yılan görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, işini büyüteceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabağın içinde yılan gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Kahve falında tabağın içinde yılan görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tabağın içinde balık görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yüksek bir makamı olacağına yorulur.

Kahve falında tabak içinde yemek görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tabak içinde pilav görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabak içinde süt görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında tabak içinde balık görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, parasının ve malının artacağına işaret eder.

Kahve falında tabak içinde altın görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine delalettir.

Kahve falında tabakta yılan görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir