AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta meyve yemek

Kahve falında tabakta meyve yemek

Kahve falında tabakta meyve yemek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, isabetli adımlar atılacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine delalettir.

Kahve falında tabakta meyve yemek gördüyseniz:

  • Duygusal problemler çözülebilir veya maddi anlamda kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında tabakta meyve yemek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta meyve görmek mutluluğunun zedeleneceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Kahve falında tabakta meyveler görmek attığı her adımı düşüneceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir tabak meyve görmek şansın ve bahtının da açılacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında meyve tabağı hazırlamak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir tabak pilav yemek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında başkasının tabağından yemek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tabakla yemek vermek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir