AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve tabağı hazırlamak

Kahve falında meyve tabağı hazırlamak

Kahve falında meyve tabağı hazırlamak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işaret eder.

Kahve falında meyve tabağı hazırlamak gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Kahve falında meyve tabağı hazırlamak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabak hazırlamak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında meyve hazırlamak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tabak meyve görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabakta meyveler görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet eder.

Kahve falında tabakta meyve görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında tabakta meyve yemek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında oda hazırlamak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir