AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta meyve görmek

Kahve falında tabakta meyve görmek

Kahve falında tabakta meyve görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, helal kazanç elde edileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabakta meyve gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz.

Kahve falında meyve tabağı hazırlamak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında tabakta meyve görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bir tabak meyve görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalettir.

Kahve falında tabakta meyveler görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabakta meyve yemek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında tabakta yumurta görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında porselen beyaz tabak görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında çerez tabağı görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir