AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakla yemek vermek

Kahve falında tabakla yemek vermek

Kahve falında tabakla yemek vermek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tabakla yemek vermek gördüyseniz:

  • İnsanlar getirdiğiniz önerilere veya tavsiyelere yorum yapma konusunda ketum olabilirler.

Kahve falında tabak içinde yemek görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek dolu tabaklar görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir tabak pilav yemek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tabakta yemek görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tabak tabak yemek görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak yemek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tabağa yemek koymak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabakta meyve yemek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir