AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tabağından yemek

Kahve falında başkasının tabağından yemek

Kahve falında başkasının tabağından yemek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının tabağından yemek gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilerle vakit geçirebilir, yeni bakış açıları kazanabilir, tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında biriyle aynı tabaktan yemek yemek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabaktan yemek yemek onlarla arasının açılacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında tabağa yemek koymak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında boş yemek tabakları görmek emrinde insan çalıştıracağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tabak yemek görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yemek dolu tabaklar görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tabaktan yemek yemek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta meyve yemek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, sağlık ve hayır getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir