AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta meyveler görmek

Kahve falında tabakta meyveler görmek

Kahve falında tabakta meyveler görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta meyveler gördüyseniz:

  • İşiniz veya sağlığınızla bağlantılı bazı işleriniz veya ilişkileriniz aniden rayına oturmaya başlayabilir.

Kahve falında tabakta meyveler görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında tabakta meyve yemek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir tabak meyve görmek solan yüzünün güleceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meyve tabağı hazırlamak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalettir.

Kahve falında tabakta meyve görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabaktan su içmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçekli porselen tabak görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında tabakta yeşil üzüm görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir