AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata ve lokum görmek

Kahve falında çikolata ve lokum görmek

Kahve falında çikolata ve lokum görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına inanılır.

Kahve falında çikolata ve lokum gördüyseniz:

  • İleriye dönük adımlar üzerinde durmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında çikolata ve lokum görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum çikolata görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kazancının günden güne çok artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı lokum yemek sahip olacağı malın faazlalığına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı lokum görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lokum çikolata yemek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında lokum dağıtmak yeni iş kollarına girileceğine, büyük atılımların yapılacağına işarettir.

Kahve falında lokum paylaşmak yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında camide lokum yemek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir