AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum almak

Kahve falında lokum almak

Kahve falında lokum almak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında camide lokum yemek can sıkıntısının geçeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum dağıtmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulur.

Kahve falında şeker ve lokum yemek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum ağacı görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında tatlı lokum yemek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında türk lokumu yemek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında çeşit çeşit lokum görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum sattığını görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, yetim sevindireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir